Kamperen Périgord

Camping Périgord

Welkom in de Vézèrevallei in de Dordogne. Wij verwelkomen u graag op onze 4-sterren camping in de maanden mei tot en met september. Of u nu komt met familie, vrienden of met uw partner, u kunt u de charmes en bijzondere plekken van de Périgord Noir ontdekken. Een waar avontuur met vele kastelen, historische monumenten en de grotten van Lascaux u meenemen in een reis door de eeuwen heen tot in de Prehistorische tijd.
Of u nu kort of lang verblijft, deze regio in de Dordogne is een zeer interessante plek voor activiteiten van alle soorten. Voor sportievelingen biedt de Périgord Noir geweldige bossen waar u kunt wandelen of een kano/kayaktocht kunt maken. Op onze camping Périgord Noir vind u hoogkwalitatieve accommodaties die perfect zijn gelegen om de regio te bezoeken. U heeft daarbij de keuze uit stacaravans, moderne houten vakantiehuisjes en zeer ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers.

26 indrukwekkende bezienswaardigheden zijn te vinden in een straal van 15 km rondom onze 4-sterren camping in de Dordogne, een echte thuisbasis met een praktische lokatie. De prachtige rotskloven van Proumeyssac, de Prehistorische grotten van Eyzies en het eeuwenoude dorp van Bournat zorgen voor een ruime keus aan bezienswaardigheden in de Périgord Noir.
De Val de la Marquise, 4-sterren camping Perigord, biedt vele aantrekkelijke vakantiepakketten om op een budgetmanier de regio te ontdekken.
4-sterren camping Périgord biedt de perfecte middenweg tussen goedkope accommodatie en uitzonderlijke locatie in het hart van de Dordogne tussen de mooiste bezienswaardigheden, zoals Le Bugue, Sarlat en natuurlijk de grot van Lascaux.
Gun uzelf om er even tussenuit de gaan en volledig te ontspannen, de meest effectieve manier om weer op te laten en de rompslomp van het dagelijks leven even te vergeten.

Location mobile-home camping Périgord